Αποστολή Προϊόντων

 

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, μέσω συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών, σε πολύ οικονομικές τιμές.

  • Το κόστος αποστολής στην Θεσ/νίκη, είναι δωρεάν.
  • Για οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδος, έχουμε εξασφαλίσει με συνεργαζόμενες μεταφορικές, την καλύτερη δυνατή τιμή για εσάς. Για να μάθετε το κόστος μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο, να μας στείλετε μήνυμα, ή απλά να προσθέσετε το προϊόν στο καλάθι και να ακολουθήσετε την διαδικασία ηλεκτρονικής αγοράς όπου και υπολογίζεται αυτόματα το κόστος μεταφορικών για την διεύθυνση αποστολής που θα δηλώσετε.

Τα προϊόντα κατά την αποστολή τους είναι ασφαλισμένα στο 100% της αξίας τους. Οι συσκευασίες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχουν την μέγιστη δυνατή προστασία και ασφάλεια. Για τον λόγο αυτό εσείς παραλαμβάνετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, ακριβώς στην ίδια εργοστασιακή και άριστη κατάσταση στην οποία αυτά ευρίσκονταν στην αποθήκη μας.

Στην περίπτωση που μια παραγγελία για συγκεκριμένους λόγους δε μπορεί να επιτευχθεί, το ecohome.gr θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να διευκρινίσει αν ο πελάτης επιθυμεί την ολοκλήρωση της.

Τα Προϊόντα μας

Wishlist