Χρήσιμες Συμβουλές / Tips

Χρήσιμες συμβουλές για την σωστή συντήρηση τους

Aπό την στιγμή που η εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα πραγματοποιηθεί, ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει βασικές πληροφορίες σχετικά με την απαραίτητη συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα. Έτσι εξασφαλίζει και την καλύτερη απόδοση του συστήματος με διάρκεια πολλών χρόνων.

Η εταιρεία CRONIUS συμβουλεύει! Ακολουθήστε τις συμβουλές της και δεν θα βρείτε χαμένοι:

Περισσότερα...

Πόσα κερδίζω με την χρήση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα;

Η κατανάλωση ενέργειας για την παραγωγή ζεστού νερού (μπάνιο, πλύσιμο, κλπ) αντιπροσωπεύει ένα σοβαρό ποσοστό (περίπου 10-15%) επί της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας στα κτήρια (κατοικίες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία κλπ).

Για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης χρησιμοποιούνται κυρίως πετρέλαιο ή φυσικό αέριο (μπόιλερ συνδεδεμένο με λέβητα), ηλεκτρισμός (ηλεκτρικός θερμοσίφωνας) και ηλιακή ενέργεια (Ηλιακοί θερμοσίφωνες ή Κεντρικά Ηλιακά Συστήματα).

Περισσότερα...

Παράμετροι επιλογής ηλιακού συστημάτος

Το ξέρατε ότι....

Η χρήση των ηλιακών συστημάτων για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης είναι ευρύτατα διαδεδομένη στην Ελληνική αγορά. Ακόμα και σήμερα όμως, ύστερα από αρκετές δεκαετίες χρήσης ηλιακών συστημάτων, υπάρχουν στοιχεία τα οποία είναι άγνωστα στους τελικούς χρήστες. Τρεις είναι οι βασικές παράμετροι βάσει των οποίων μπορεί να γίνει η επιλογή ενός τέτοιου συστήματος:

Περισσότερα...

Τι είναι η ηλιοθερμία;

Ηλιοθερμία: Θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης, χωρίς κόστος!

Με τον όρο ηλιοθερμία εννοούμε την διαδικασία κατά την οποία η ενέργεια του ηλίου μετατρέπεται σε θερμότητα.
Η ηλιακή ενέργεια στην Ελλάδα, λόγω του εύκρατου κλίματος της, είναι διαθέσιμη δωρεάν κάθε μέρα, έτοιμη να καλύψει τις καθημερινές ενεργειακές ανάγκες σε θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης κάθε κατοικίας ή επαγγελματικής εγκατάστασης, όπως επί παραδείγματι ξενοδοχεία, σχολεία κ.ά.

Περισσότερα...

Τα Προϊόντα μας

Wishlist