Γιατί να αγοράσεις από την ecoHome;

 

ecohome-education

Γιατί έχουμε τις Γνώσεις!

Η εταιρεία μας διαθέτει πτυχιούχους μηχανολόγους μηχανικούς με την απαραίτητη  τεχνογνωσία και εμπειρία για να σας καθοδηγήσουν σε οποιαδήποτε τεχνική λεπτομέρεια χρειαστείτε.

 

ecohome-phne-orders

Τηλεφωνικές Παραγγελίες & Συμβουλές

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά, να κρατήσουμε την παραγγελία σας, αλλά και να συμβουλέψουμε τους τεχνικούς που θα αναλάβουν την εγκατάσταση σας, ή εσάς τους ιδίους.

transport

Ασφαλείς Αποστολές Πανελλαδικά

Με οργανωμένο δίκτυο μεταφορών, εγγυόματε και είμαστε υπεύθυνοι για την ασφαλή και οικονομική μεταφορά της παραγγελίας σας, μέχρι την πόρτα σας, σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος.

ecohome-pay-on-delivery

Αντικαταβολές

Παρέχουμε την δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας, ταυτόχρονα με την παραλαβή του, στον οδηγό που θα σας το παραδόσει, σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος.
   

payment

Ασφάλεια Ηλεκτρονικών Συναλλαγών

Προσφέρουμε την υψηλότερη ασφάλεια συναλλαγών, χρησιμοποιώντας για την εκκαθάριση κάθε ηλεκτρονικής πληρωμής το PAYPAL. Με αυτό τον τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται πουθενά παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια χρέωσης και ελέγχου. Έτσι όλες οι συναλλαγές με τo ecohome.gr είναι απόλυτα ασφαλείς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   


Τα Προϊόντα μας

Wishlist